welsh corgi cardigan

Tulevat pentueet / suunnitelma


Grimrock Bayonet Valkyrja

- s. 06.04.2020 Suomi
- B/C, 1/1 (INC), IDD1, VA0, SP0, LTV0
- i. Malcolm X Cymraeg Ci
- e. FI MVA, EE MVA Trafox Gaia

FI MVA Beryllos Hot Tiger

- s. 19.06.2017 Suomi
- C/B, 0/0, IDD0, VA0, SP0, LTV0
- i. Aurora Tribute To Badagri via Elmsmere
- e. Beryllos Way To Stardom
- kuva2

Piiku astutettu toukokuussa 2024!
Pentujen odotetaan syntyvän viikon 30 viikonloppuna.

Etsinnässä vähintään 1 narttupennulle koti jalostusoikeudella
(mikäli olet kiinnostunut pennusta, ota yhteyttä kennelgrimrock@gmail.com)
Kennel Grimrock pentuinfo

Oletko kiinnostunut pennusta? Lue tämä:
Minulla ei ole käytössä jonoa, vaan sähköpostia kannattaa laittaa vasta, kun pentuja on todella tulossa. Kaikki viestit luetaan ja viesteihin vastaan, mutta laita minulle uudestaan viestiä kun pentusuunnitelmat ovat täysin selvänä ja pentuja on odotettavissa. Kun pentuja on vahvistetusti tulossa, laita minulle sähköpostia (kennelgrimrock@gmail.com) ja kerro koirakokemuksestasi ja minkälainen koti teillä on pennulle tarjota. Arvostan suuresti ihmisten rehellisyyttä näissä asioissa. Kerro myös minkälaista koiraa etsit ja mihin tarkoitukseen (kotikoira/näyttelykoira). Miksi juuri corgi? Oletko tutustunut corgiin rotuna, mikä sen käyttötarkoitus on, mitä mieltä olet PEVISA:n terveystutkimuksista - oletko sinä valmis tutkituttamaan pennun (vähintään; silmät/polvet/kyynärät) koiran ollessa 2 vuotias? Onko teillä erityisiä toiveita sukupuoleen, väriin, oma/jalostusoikeuskoira tai jalostustoiveita? Onko teillä muita lemmikkejä asunnossa?

Pentujen tulevia koteja mietitään kun pennut ovat 3-4 viikon ikäisiä; sähköpostista käydään moneen kertaan viestit läpi ja tehdään alustavia suunnitelmia. Kotivalintoihin otetaan yhteyttä, lähetetään infopaketti ja kartoitetaan sen hetkinen tilanne, jonka jälkeen sovitaan tapaamista ja tämän tapaamisen jälkeen pystyy tekemään paremmin päätöksiä puolin ja toisin. Ostajalle kuin kasvattajallekin on tärkeä päästä tutustumaan; pääsee näkemään kasvuympäristön, emäkoiran, muut perheen koirat, kasvattajan ja itse kasvattaja pääsee myös tutustumaan tulevaan kotivaihtoehtoon paremmin. Pentuihin voi tulla tutustumaan 4-viikkoisesta eteenpäin. Toiveena on, että kummallekin osapuolelle jää tapaamisesta hyvä ja varma fiilis. Toiveita väristä otetaan vastaan, mutta vaakakupissa painaa paljon tarjottavan kodin asiat sekä pennun luonne. Lopulliset valinnat tehdään pentujen ollessa 5-6 viikon ikäisiä, kun luonteet alkavat selkeämmin näkymään. Vaikka pentu olisi kuinka suloinen ja "sinut valinnut", en lähde antamaan pentueen aktiivisinta ja kovapäisintä pentua lapsiperheen ensikoiraksi. Tässä tilanteessa haluan tehdä oikeat valinnat, niin pentua kuin tulevaa omistajaa ajatellen.

Kasvattajana toivon koko sydämestäni, että kasvattini tutkittaisiin 2-vuotiaana eli käydään kyynär- & lonkkakuvissa sekä tutkitaan silmät. Annan myös lämpimän suosituksen käydä ottamassa laaja selkäkuva (IDD, VA, SP, LTV). Tämä auttaa myös koiranomistajia tulevaisuutta ajatellen, jos jonkinlaisia löydöksiä tulee tai lonkissa on havaittavissa nivelrikkoa tms. Silloin omistaja pystyy vaikuttamaan koiran loppuelämään jo ajoissa, oikean ruokinnan ja liikunnan avulla. Lisäksi nämä tutkimukset antavat kasvattajalle kullanarvoista tietoa omasta kasvatustyöstään. Vaikka sinulla on pelkkä kotikoira, viralliset kyynär-& lonkkakuvat, sekä silmien (myös selkä) tutkituttaminen on sinulle ja minulle kallisarvoista tietoa.

Kasvatustyö on pitkäjänteistä, suunnitelmallista ja määrätietoista, joten jokaisesta pentueesta etsin vähintään yhdelle nartulle yhteistyökykyistä kotia, johon koira myydään jalostusoikeudella, koska kaikkia vain ei voi kotiin jättää. Tarkemmat tiedot ja sopimukset tehdään sähköpostitse/puhelimitse. Kodilta toivotaan kiinnostusta näyttelyihin, mutta tätä ei vaadita.

Suosittelen tutustumaan seuraaviin linkkeihin: PEVISA, Welsh corgi cardigan rotumääritelmä, Suomen welsh corgi seura & Hankikoira.fi.


Pennut luovutetaan...:
♦ Aikaisintaan 8-viikon ikäisinä
♦ Rekisteröityneinä
♦ Sirutettuina
♦ Vähintään 4krt madotettuina
♦ Eläinlääkärin tarkastamina
♦ Pentupaketin kera (ruoka, lelu, kirjalliset ohjeet, herkut)
♦ Kasvattajan tuki
web design © Aino Vakkilainen