welsh corgi cardigan

Tulevat pentueet / suunnitelmaTelman ja Unan pennut syntyivät 2.11 ja 3.11. Pennuille on jo tarpeeksi hyviä kotivaihtoehtoja mutta sijoitusnartuille etsitään yhteistyökykyistä ja näyttelyistä kiinnostunutta kotia, kohtalaisen matkan päästä. Pentueista lisätietoa Kasvatus- sivulta. Jos sinulla on kiinnostusta sijoitusnartusta, lähetä sähköpostia kennelgrimrock@gmail.com. Seuraavat pentusuunnitelmat aikaisintaan syksy/talvi 2022 ♥Kennel Grimrock pentuinfo

Oletko kiinnostunut pennusta? Lue tämä:
Laita minulle sähköpostia (kennelgrimrock@gmail.com) ja kerro koirakokemuksestasi ja minkälainen koti teillä on pennulle tarjota. Arvostan suuresti ihmisten rehellisyyttä näissä asioissa. Kerro myös minkälaista koiraa etsit ja mihin tarkoitukseen (kotikoira/näyttelykoira). Miksi juuri corgi? Oletko tutustunut corgiin rotuna, mikä sen käyttötarkoitus on, mitä mieltä olet PEVISA:n terveystutkimuksista - oletko sinä valmis tutkituttamaan pennun (vähintään; silmät/polvet/kyynärät) koiran ollessa 1,5-2 vuotias? Onko teillä erityisiä toiveita sukupuoleen, väriin, oma/sijoituskoira tai jalostustoiveita? Onko teillä muita lemmikkejä asunnossa?

Pennuille valitaan koti vasta 5-6 viikon ikäisenä, kun niiden luonne alkaa selviämään. Pentuja saa tulla katsomaan 4-viikkoisesta eteenpäin, mutta pennun uuden kodin valitsen lopulta minä. Toiveita väristä otetaan vastaan, mutta vaakakupissa painaa paljon tarjottavan kodin asiat sekä pennun luonne. Vaikka pentu olisi kuinka suloinen ja "sinut valinnut", en lähde antamaan pentueen aktiivisinta ja kovapäisintä pentua lapsiperheen ensikoiraksi. Tässä tilanteessa haluan tehdä oikeat valinnat, niin pentua kuin tulevaa omistajaa ajatellen.

Kasvattajana toivon koko sydämestäni, että kasvattini tutkittaisiin 2-vuotiaana eli käydään kyynär- & lonkkakuvissa sekä tutkitaan silmät. Suuri suositus myös koko selän kuvaamiseen. Tämä auttaa myös koiranomistajia tulevaisuutta ajatellen, jos jonkinlaisia löydöksiä tulee tai lonkissa on havaittavissa nivelrikkoa tms. Silloin omistaja pystyy vaikuttamaan koiran loppuelämään jo ajoissa, oikean ruokinnan ja liikunnan avulla. Lisäksi nämä tutkimukset antavat kasvattajalle kullanarvoista tietoa omasta kasvatustyöstään. Vaikka sinulla on pelkkä kotikoira, viralliset kyynär-& lonkkakuvat, sekä silmien tutkituttaminen on sinulle ja minulle kallisarvoista tietoa.

Jokaisesta pentueesta etsin vähintään yhdelle nartulle yhteistyökykyistä sijoituskotia, koska kaikkia vain ei voi kotiin jättää. Sijoituskodilta odotetaan kiinnostusta näyttelyihin sekä PEVISA:n mukaisiin tutkimuksiin (silmät/kyynärät/lonkat) vieminen. Tarkemmat tiedot ja sopimukset tehdään sähköpostitse/puhelimitse.

Suosittelen tutustumaan seuraaviin linkkeihin: PEVISA, Welsh corgi cardigan rotumääritelmä, Suomen welsh corgi seura & Hankikoira.fi.


Pennut luovutetaan...:
♦ Aikaisintaan 8-viikon ikäisinä
♦ Rekisteröityneinä
♦ Sirutettuina
♦ Vähintään 3krt madotettuina
♦ Eläinlääkärin tarkastamina
♦ Pentupaketin kera (ruoka, lelu, kirjalliset ohjeet, herkut)
♦ Kasvattajan tuki
web design © Aino Vakkilainen