welsh corgi cardigan

Koirahieronta


★ Koirahieronta

★ Hinnasto & ajanvaraus

★ Ohjeita hierontaan tulevalle


Hinnasto & ajanvaraus


☆ Hieronta kotikäynti (Iittalan lähikunnat) 20€ 1-1,5h - sis. matkakulut
☆ Hieronta kotikäynti (Tampereen seutu) 25€ 1-1,5h - sis. matkakulut
☆ Tutustumis- & harjoittelukäynti 10€ n. 30min.
☆ Saman talouden muut koirat -5€
☆ Hieronta porukalle / pidemmälle sovittavissa sovitaan aina erikseen

☆ Ajanvaraus:
WhatsApp: +358 400271226                     Instagram viestillä                     elisa.vaaramaa@gmail.com

hinnasto voimassa 1.1.2023 alkaen toistaiseksi
maksu: käteinen / mobilepay / tilisiirto


Hieronnan alussa jos mahdollista, katsotaan koiran liikkeet käynnissä, ravissa ja laukassa (edestakaisin tai/myös pienellä ympyrällä) ja katsotaan koiran perusasentoa. Tämän jälkeen tunnustelen koiran käsin - samalla tutustun koiraan ja luon luottamusta välillemme. Tunnustelen koirasta kireyksiä, lämpövaihteluja, turvotuksia, ja onko kipua tai aristamista. Parhaimman lopputuloksen saa jos koira pystyy olemaan kylkimakuulla maassa mutta jos koira ei suostu makuulle, voidaan hieronta suorittaa myös koiran istuessa tai seistessä. Käytössäni on hieronta-alusta.

Hierontapaikan ympäristö on hyvä olla rauhallinen hieronnan ajan, jotta koira pystyisi olemaan mahdollisimman rauhassa ja rennosti. Omistaja auttaa koiraa pysymään paikoillaan ja/tai menemään kylkimakuulle. Hieronta tehdään koiran ehdoilla ja paineistamatta liikoja. Yleensä ensimmäisellä hierontakäynnillä koira on uuteen asiaan hieman epäileväinen ja mietteliäis, mitä siltä nyt pyydetään ja oletetaan mutta lopulta koira nopeasti ymmärtää ja huomaa, että hieronta on positiivinen ja mieluinen kokemus - ensi kerralla se rauhoittuu ja rentoutuu varmasti nopeammin. Mukanani kulkee Handy Cure laserlaite, jota käytetään hieronnan yhteydessä aina tarvittaessa - voit lukea laitteesta lisää instagram päivityksestäni.


Hieronta-aikaa varatteissa on hyvä mainita jo heti, jos koiralla on tapahtunut jokin onnettomuus tai vamma. Suosittelen tutustumaan ohjeita hierontaan tuleville- linkin sisältöön, missä kerrotaan milloin voidaan koiraa hieroa ja milloin ei.


Tampereen seudulle käynnit yritän järjestää niin, että samalla suunnalla olisi useampia hierottavia. Hinta sisältää matkakulut. Hieronnat teen toistaseksi päivätyöni oheella, joten hieronnat onnistuvat vuorotyöni ansiosta myös arkisin aamu- ja päiväaikoina.

Tutustumis & harjoituskäynti soveltuu hyvin ensimmäiseksi käynniksi, aremmille koirille mutta myös ihan pennuillekin. Tämän käynnin tarkoitus on tuoda posiivisia kokemuksia vieraista ihmisistä ja totuttaa koiraa käsittelyyn. Voimme harjoittaa myös rauhottumista koiran kanssa. Varsinaista hierontaa tällä käynnillä ei ole, mutta tunnustelen koiran läpi sivelyin ja rauhallisin lempein ottein. Koiraa ei pakoteta tai paineisteta vaan tarkoitus on puhtaasti saada hyvä kokemus koiralle ja kehittää luottamusta.

Hieronta porukalle tai pidemmälle matkalle ovat sovittavia asioita. Porukalle pystyn tarjoamaan hieman edullisempaa hintaa, koska matkakulua ei tule niin paljon. Oli kyseessä sitten järjestön tai seuran jäsenien koirille tarkoitettu hierontapäivä tai ihan vaan kaveriporukankesken sovittu hierontapäivä, nämä onnistuvat varmasti. Pidemmät matkan onnistuvat myös ja aina parempi, mitä useampia hierottavia sillä suunnalla olisi - tällöin pystyy matkakuluja tasaamaan hierottavien kesken paremmin, jolloin hinta on toki edullisempi.
web design © Aino Vakkilainen